Änglamamma & mamma

Tokgillar förvärkar

Alltså, igår… Var det verkligen en upp och ner dag. 

Var helt slut när jag vaknade, som om jag hade varit ute hela natten. Men så var inte fallet. 

Kände mig hängig typ hela dagen, vi pallade oss iallafall iväg på Ica och storhandlade. Trodde det inte skulle vara såååå mycket folk som skulle storhandla samtidigt. Det slutade med att jag fick trycka en blåbärssoppa i Festis storlek i kön innan vi handlat ?. Kände hur blocksockret gick ner och yrseln kom. 

Kände mig som ett barn. Men vi fick stå i kö bra länge.. aldrig stått så länge tror jag. Ja ja.. kön på Ica, alla har fått lön bla bla bla…?.  

Låg inne resten av dagen och kikade på serier istället. Min kropp behövde det tror jag. 
Idag är jag piggare. Dock så vaknade jag av kramp i benet och nu känns det som att vaden är för kort?. Kan inte gå riktigt, samt näsblod och förvärkar/mensvärk. 

Tokgillar dock förvärkarna och ville inte kliva upp för jag var rädd att de skulle försvinna… knäpp man är. Men till slut så var det bara att kliva upp, min kropp skrek efter frukost. 

Idag ska vi bara dona här hemma som vanligt. –men hur mycket finns det att dona med där hemma? Tänker ni, ja en hel del. Kratta, ta ner lite träd, plocka undan något. Plantera en buske. Städa, göra klart Ikeabyrån, såpa golvet för femteelfte gången i sovrummet. 

Ja sen skulle vi elda skräp med grannen idag, men det känns lite sådär när det är eldningsförbud och blåst ute. Så vi får se hur vi gör med våran såkallade ”majkasa”

Ja bor man i hus så finns det alltid att göra, någon som känner igen sig? ?. 



Idag går vi in i vecka 37 ?❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats