Änglamamma & mamma

Dem är perfekt

Jag har fått dille på kjolar. Lite längre kjolar, som går nedanför knäna. Helt såld. Så när jag var på Lindex frukostevent förra fredagen så slog jag till på två favoriter ?

Svårt att fota kjolar men här ser ni det vackra mönstret iallafall.

Har länge varit lite anti de här med djurmönster. Men nu hittade jag den perfekta kjolen för mig. Den var perfekt. Lite vågig och tunn men det var ändå en underkjol i så den inte blir genomskinlig. Sånt uppskattas, för jag är så trött på kjolar som är genomskinlig. Man kan hitta så många fina kjolar och så ser man varenda troskant och typ mönster på trosan?. Nej nej. Bort med dem kjolarna!

Inget samarbete, bara älskar att jag hittade två vackra kjolar ?.


Så, hur är det med oss då?

Jo det är mycket bättre?? Idag är nog dagen då Juni är riktigt frisk. Hon äter bättre och inte lika många blöjbyten. Så himla tacksam❣️.

Min första jobbvecka blev rätt kort. Arbetade 2 dagar och idag jag är hemma och vabar. Säkrast att vara hemma tills rutinerna är på banan igen och på måndag kör vi igång igen. Förskola, jobb och rutiner. Vi alla mår bäst av rutiner här hemma, oj oj vad vi haft svårt att sova och känt oss rastlösa. Men nu är vi på banan igen.

Jag är så himla pepp på helg! En frisk och härlig helg❤️.

Nu ska vi fortsätta mysa ,jag och Juni. Bara njuta av att vara friska.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats