Änglamamma & mamma

En lördag helt utan planer 

Ja en lördag utan planer kan se olika ut. Fast jag hade i och för sig en sak inplanerad idag och det var ett underbart tandläkarbesök. Underbart är väl och ta i med tanke på att jag hatar tandläkaren. Men jag fick en jätte bra tandläkare och jag hade inga hål??. Såååå jäkla underbart, hade förberett mig på det faktiskt. Trots att jag är super noga med dem. 

Ja så idag när vi inte alls hade några planer så for vi iväg till Järvsö för att fika och titta lite på fyrhjulingar. 

Vi fikade på Lill-Babs Caffär, så mysigt ställe och verkligen toppen fika/lunch??

Vi tänkte gå på stan först och uträtta lite ärenden, men det var ju löning igår OCH black friday, så jag kände att jag inte orkade så mycket folk idag. 

Nu ska vi fortsätta och mysa, eventuellt åka på en loppis efter vägen. 

Ha en fin lördag ❤️Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats