ceciliapralins

Änglamamma & mamma

Göra ett nytt försök

Hej alla glada❣️

Här hemma är det en trött mamma och ett trött barn. Dock så har Juni sovit riktigt bra inatt. Från 00-05:30 i egen säng. Så skönt för henne. Vi la henne tidigare, men hon sov i sträck från 00 till 05:30.

Varför är det så att jag är tröttare än när jag brukar vakna 3-7 gånger per natt? Konstigt hur en fungerar🤔

Idag tänkte jag iallafall göra ett nytt försök med att baka bullar. De jag gjorde sist blev inte alls bra… hoppas de blir bättre denna gång. Ja hur tänker jag då, när jag ska baka bullar och ta hand om en unge som inte riktigt vet vad hon vill?

Ja, jag tycker det är skönt att ha en liten plan för dagen. Annars blir det mycket fokus på Juni och när hon ska sova. Skönt att ha något annat som tar över fokus lite. Stressigt? Ja absolut men ändå roligt😊. Vi får väl se om dem blir instagramvänliga😅🙈.

Något helt annat. Juni har börjat vända sig när hon ska sova. Alltså det stoppar inte med 10 gånger igår😤. Hon brukar somna bäst i våran säng men igår så gav jag upp. Jag ville inte ha henne i våran stora säng när hon håller på att vända sig hela tiden. Läggningen tog en timme igår för att hon vände sig och jag vände tillbaka henne. Hon skrek inget så jag tycker absolut att det är framsteg, men en timme🙄. Hon var helt färdig på slutet och orkade knappt hålla upp kroppen när hon vänt sig🙈. Så 1-0 till mamma🙋🏽‍♀️.

Trött som fasiken igår och vi gick och la oss vid 20:30. Somnade dock efter 23😴.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ceciliapralins

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats