Änglamamma & mamma

Jag klarade det!

God kväll!

 

Är det bara jag som känner mig nyvaken efter hösten och vintern? Alltså på riktigt, jag känner mig som en ny människa just nu.
Efter en del sol och mycket som har löst sig den senaste tiden gör att jag känner mig tokladdad inför denna vår och sommar.

 

Jag har känt mig väldigt nere den här hösten och vintern, helt inspirationslös. Jag är sjukt imponerad av de som håller igång med bloggar och kan leva på det. Wow alltså.

Men, ja vad händer då?

Bygget drar igång snart om vädret forsätter på detta sätt, vilket vi verkligen hoppas på. Kan självklart lägga upp en bild på planlösningen, och då är vi öppen för att det kan komma ändringar så inget är definitivt. Men just nu är det planen vi har och ska köra på.

Och just ja, I helgen åkte jag ju Tjejvasan! fy fan vad stolt jag är över mig själv alltså. Tiden blev väl lite sådär men oavsett så är jag stöld över att jag tog mig i mål och klarade det. Jag hade absolut kunnat kört på hårdare men kände inte att det var någon mening, eftersom mitt mål var att klara det och inte pressa mig själv.

 

Jag grät när jag såg målskylten, jag var så otroligt stolt över mig själv. Skidor kommer jag absolut åka igen men troligtvis inte tjejvasan. Så svårt med vädret och ha ett riktigt bra fäste.

 

 

Ja men hur är det just nu då?

Jo allt är rätt bra. Jag börjar på nytt jobb den 1 april. Jag kommer vara närmare Junis förskola och jag kommer även att arbeta mer tid än jag jobbat tidigare.  Känns dock otroligt tråkigt att lämna mina fina kollegor men det är dags att börja på en ny kula.

Juni är i sin bästa stund just nu, vi försöker påminna oss om hur det var för ett och ett halvt år sen. När det var som tuffast och svårast.
Man förstår oftast inte hur tufft det är förens man får lite perspektiv.

 

Nu ska jag krypa till kojs och kika på husdrömmar, någon mer som kollar? Älskar att se hur andra tänker och gör 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats