Änglamamma & mamma

Junis utveckling

Inlägget är reklam för Babyland.se inlägget innehåller annonslänkar.

Jag tänkte uppdatera er om Junis utveckling, för det var ju ett tag sen.

Hon är ju 8 månader nu, plus lite till.

Aktiviteter:

Hon gillar att lyssna på musik på tvn, inte så mycket barnprogram som jag trott tidigare. Sen älskar hon att sitta/gå i sin gåstol och hänger i den så fort hon får chansen. Vi har försökt att roa henne på annat sätt men det är gåstolen som funkar bäst och hon är nöjd i den. Hon kan sitta i den väldigt länge och pyssla och titta. Ni kan hitta en liknade gåstol Här. Är så otroligt lycklig över denna gåstol, vet inte vad vi hade gjort utan den??.

mat:

Ja hon äter ju typ allt, men har svårt för konsistensen på vissa saker. Sen så har hon svårt att bara fokusera på maten när det väl är dags för mat så man får finta henne lite genom att hon får hålla på med något. Ha en sked eller leka med papper. Annars så ledsnar hon fort?. Men jag tänkte uppdatera hennes matgrejer lite, bland annat en tallrik som finns Här . För vi har bara småskålar just nu och jag tror hon är riktigt sugen på att plocka själv, för det är hon jätteduktig på???.

Hon äter ju fortfarande ersättning på nätter och lite på dagen och våra flaskor har blivit så himla tråkiga, eftersom de är i plast och jag försöker verkligen banta ner på plast, speciellt till Juni så vi ska införskaffa oss några fler glasflaskor också. Blir inte alls lika kladdiga som de i plast. Vill ni också köra glasflaskor så finns dem Här. Kan varmt rekommendera glas för dem är så mycket lättare att rengöra ??.

Tryck gärna på ❤️ här nere om ni gillar inlägget ❣️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats