ceciliapralins

Änglamamma & mamma

Nya mål 17/18

Efter allting som hänt. Så kan jag känna mig förvirrad. 

Ibland vill jag göra mycket. Jag vill skapa en rutin vissa dagar med Juni, men försöker ändå säga till mig själv att ta det lugnt. Inte analysera allt och bara njuta av nuet. 

Vissa dagar är jag super duktig på att njuta av nuet och andra dagar inte alls lika bra. 

Något jag grubblar på just nu, är att jag vill göra något som inte tar allt för mycket tid och något jag kan göra när Juni sover. Jag behöver känna att jag presterat vissa dagar, jag känner att jag har det behovet. 

Men samtidigt måste jag tänka på att jag presterar med Juni varje stund också, men jag tror att jag behöver det där lilla extra. 

Jag tror det har att göra med hela förra året och innan Juni kom(eller jag veeet att det har med det att göra). Jag har ju vilat så mycket den senaste tiden så jag känner ibland att jag går på halvfart, att det är mitt nya jag.  Men jag känner nu att jag inte alls blir lika utmattad som innan, speciellt om Juni sovit bra och vi haft en bra dag tillsammans. 


Men min plan nu, är iallafall att starta lite olika mål detta år. För mig själv. Jag tror jag behöver det. Och skriver jag dem här, så kan man inte skita i dem lika lätt 😅.

  • Promenera minst 2 gånger i veckan. 
  • Lära mig något nytt(utveckla denna punkt längre fram)
  • Äta kött högst 3 gånger i veckan
  • Ta hand om mig och känna efter vad jag behöver. 

Jag har inte såååå höga krav på mig själv, för jag vill inte känna en press. Därav promenad minst 2 gånger i veckan för allt över det blir ett plus. Lika så med att minska på köttet. Man behöver som sagt inte göra allt till 120%på en gång. Man måste prova sig fram för att se vad som passar en själv bäst.  Sen måste man ju ha i åtanke att vissa dagar hinner man inte ens äta mat ,så inte så höga krav bör man ha just nu😅

När jag gör någon av dessa punkter så tänker jag skriva det här. Inte varje gång men för att själv inse att jag gör framsteg så vill jag dokumentera det. Sen har jag inte så jätte mycket planer framöver så att göra detta tycker jag ska bli kul😃. 

Jag har från och med nu en ny kategori i bloggen,som heter mina mål 2017/18.  Där kommer alla dessa inlägg hamna. 

Hoppas ni tycker detta är lite småkul. Ni får gärna trycka på hjärtat här nere om ni gillar det 😃. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ceciliapralins

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats