ceciliapralins

Änglamamma & mamma

Önska oss lycka till

God morgon kära ni❣️

Här hemma har vi sovit hela natten och och oj vad det behövdes 😴. Man blir trött av inskolning, mer jag än Juni verkar det som.

Inskolningen går bra, förutom sovningen då. Barnen sover ute i lådor med sovsäck med mössa och vantar. Så mysigt och alla barnen somnar så skönt där ute😍. Men inte Juni. Men det hade jag absolut inte förväntat mig heller. Men idag är den stora dagen. Juni ska få vara där själv i nån timme och förhoppningsvis somnar hon utan mig. Tror det stora problemet just nu är att jag varit med. Vi får hålla tummarna iallafall.

Många tankar for igenom min hjärna igår innan jag skulle somna. Hur kommer denna dag bli? Kommer jag sitta kvar på parkeringen och gråta? Kommer det gå bra för Juni? Kommer hon klara sig? Kommer hon skrika så mycket att jag måste åka dit igen? Tufft för mammahjärtat just nu💔.

Jag vet att hon klarar sig bra, för jag ser att hon är rätt självständig och gärna går iväg och donar på och letar bollar och traktorer😍.

Önska oss lycka till idag, lär behövas 😅❣️.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ceciliapralins

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats