ceciliapralins

Änglamamma & mamma

Två dagar i rad

God morgon, nu är det fredag👌🏽.

Denna helg är verkligen efterlängtad även om vi har haft en supermysig vecka här hemma😍.

Fasiken vad bortskämd man blir snabbt alltså! Juni har ju varit lite stökig tidigare men just denna vecka så har hon sovit riktigt bra och läggningarna har gått bra. Hyfsat iallafall.

Men, jag tänkte på det nu på morgonen, att jag klagat på att Juni vaknat så tidigt. Åhhh!! vad sur jag blir på mig själv när jag kommer på mig själv att klaga. För hon har ju faktiskt sovit hela natten, i flera dagar😳👏🏽❣️. Varför tänker jag inte på det? Men nu ska jag börja tänka på det, så är det bara! Inte fokusera på det negativa, nu ska tänka på det positiva.

För jag är inte sopslut när jag vaknar längre. Jag är väl inte överpigg heller, men nu blir det fokus på att det hänt så mycket den senaste tiden med Juni och vara glad för det!

Så, vad har vi gjort i veckan då? Ja lite vet ni ju. Planterat om blommor, städat, träffat min mamma, jag har lagat strömming två dagar i rad😍.

Fick helt nyfångad strömming i förrgår och fick äntligen lära mig att rensa fisk från grunden😅. Gjorde strömmingsflundra för någon dag sen och oj så gott det blev. Första gången jag gjorde det helt själv. Så stolt över mig själv som lyckades 👏🏽👏🏽. Sen så gjorde jag och mamma sotare igår och åt till lunch.

Ni vet vad sotare är va? 😃.

Nu är det helg( igen) och jag har fått en del planer. Tror det har med våren att göra, allt blir lite roligare när solen lyser och det är bart på backen😍. Ja, jag ser verkligen fram emot denna helg❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ceciliapralins

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats