Änglamamma & mamma

Från sopslut till…

God morgon

Detta kommer låta uppkäftigt, men jag har sovit 9 timmar i sträck inatt!

Förstår ni?! Alltså jag känner mig som en ny människa när jag vaknar.

Efter flera flera dagar med dålig sömn, och även en Juni som vaknat varje timme så är man riktigt sopslut. Både jag och N.

Men igår kväll, var vi så trötta allihopa, så vi var redo för sängen vid 18:00. Hela familjen?.

Jag somnade nog vid 22, efter att ha kikat lite på serier och sen lyssnat på sommarprat,( ja jag lyssnar på sommarprat, jag tycker det är mysigt. Nu är vi nere på 2007!?).

Sen har jag väl vaknat nån gång men somnat om fort igen, så detta är nog det mesta jag sovit sen vi fick Juni. Om jag inte missminner mig.

För även om man sover, så vaknar man ju till. Jag är iallafall så van att vakna på Junis tider så jag vaknar på dem tiderna när jag sover själv. 22-01-03-04-06, ibland är det ju längre mellan gångerna och då får man ju iallafall ihop ca 4 timmar i sträck.

Ja jag ska inte klaga, vissa barn sover knappt på nätterna. Och jag klarade inte många dagar av dålig sömn. Jag får ställa in allt på dagen och bara försöka överleva känns det som.

Men nu när jag fått sova, så känns det som att jag har klivit ur den där trötthetsbubblan (en stund iallafall) och kan starta om. Så känns det.

Bara att vi tog oss ut på en prommis igår och gick rundan betyder mycket för mig. Precis vad jag behövde. Lite luft och lite rörelse. Det betyder mycket faktiskt för en trött kropp, att få vara ute och tanka energi.

Det är ganska tråkigt, att inse, att gå och ut och löser en hel del om man inte mår bra. Jag hatade att en viss person sa åt mig att gå ut och gå när jag mådde som sämst. Som att det löser allt?! Men det hjälper en på traven, en hel del faktiskt.

Jag försöker tänka på det, hur bra jag faktiskt mår av att vara ute. Man sover bättre, man kan tänka lite bättre. Iallafall jag.

Tur att vintern är min favorittid på året. Naturen är så snäll då, allt är så vackert.

Vi hann även med lite glögg med mina föräldrar igår. De är så lättsamma och vi skrattar ofta tillsammans. Det tycker jag är så otroligt skönt❤️

Idag står några roliga saker på schemat. Jag och Juni ska iväg på middag ikväll. Ska bli mysigt att ta sig iväg och göra något annat efter ha varit hemma i flera flera dagar.

Ha en fin dag. Och känner ni er hängig, ställ inte för höga krav på er själva då. Och försök att ta en liten prommis. Ni kommer känna er piggare eller lugnare efter den. Iallafall lite ?.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats