Änglamamma & mamma

Ångestattack

God kväll

Många tankar som snurrar just nu… jag brukar kunna hålla ordning på många av mina tankar men just ikväll så går det inte riktigt.

Har haft det på känn ett tag och märkte det när jag och Juni skulle till läkaren. Då höll jag på att få en ångestattack men lyckades få ordning på den. Jag visste ju varför den kom, för att jag var orolig över Juni och vad vi skulle få för diagnos. Inte ofta min hjärna går direkt till katastrof men när det kommer till Juni så blir det så. Jag tror att flera mammor kanske kan känna igen sig i den känslan.

Jag vill hålla ihop för Juni, speciellt för att inte göra henne orolig eller nervös.

Sen är det mycket snurr i min hjärna nu kring bygget. Jag har börjat fundera på detaljer, som vi inte ens behöver veta just nu. Men min hjärna vill ändå tänka på det och ha det klart.

Jag och N är rätt lika ibland, när vi väl är igång med vissa saker så snurrar det på tills vi tagit ett beslut om problemet. Men nu är det min tur att fundera och vända och vrida.. typiskt att det måste komma nu, på kvällen.

Men, jag ska ta tag i mina detaljer kring bygget imorgon och skriva ner det så jag kan släppa det. Iallafall få igång bollen i rullning.

Imorgon ska jag jobba.

Puss på er❣️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats