Änglamamma & mamma

Att våga utvecklas

Denna resa. Jag vet inte riktigt hur jag ska börja, men jag gör ett försök.

Jag var nervös, absolut. För flyget, hur kommer alla tjejer att vara. Jag försökte dock släppa den sista punkten, och istället tänka att det kommer bli bra.

Några av tjejerna hade träffats tidigare och jag som tycker att jag är en social person har tagit ett litet steg tillbaka för att reflektera, ta in allt som vi fått uppleva. Lyssna på alla andra pratglada tjejer.

Vi har gråtit ihop, skrattat ihop och delat erfarenheter om livet. Alla har gått igenom olika saker och den röda tråden var nog att alla ville lära känna nya människor.

Jag har träffat många modiga kvinnor, som precis som jag klivit ur sin bekvämlighetszoon. Alla har gjort något nytt på ett eller annat sätt.

Att Joanna och Louise har startat denna grupp, har lett till att människor kan utvecklas, få testa nya saker. Träffa andra och att få nätverka. Jag åkte hem med massor av inspiration, energi och värme.

 • Jag är så otroligt tacksam för denna upplevelse och jag har lärt mig så mycket nytt om mig själv. Tack tjejer❤️
 • Det är otroligt svårt att beskriva detta äventyr så jag vill gärna att ni går in på Joanna eller Louise blogg och drömmer er bort och gå med i friendcation på Facebook! Gör det bara, ni kommer inte bli besvikna.

  Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
  Kommentarer

  Lämna ett svar

  Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  stats