ceciliapralins

Änglamamma & mamma

Jag har nog inte åkt någonstans utan dem

Men god förmiddag☀️

Nu är väl våren äntligen här?

Ja det är den. För nu har jag plockat undan mina vinterskor och tagit fram gympadojorna❣️. Det är så otroligt skönt att gå på barmark och slippa vara orolig för att halka. Hela vintern har denna tant haft broddar på skorna🙋🏽‍♀️. Jag har nog inte åkt någonstans utan dem🙈.

Ja hur är det här hemma då? Jo det är bara fint. Jag fick ett roligt samtal häromdagen och hoppas kunna dela med mig mer av det framöver, om det går som jag tänkt 😃.

Sen så känner jag faktiskt att en liten stress har krupit sig på. Fast det är en bra stress, eller rolig är väl det rätta ordet.

För, på fredag så ska vi fira Sörens El Företaget firar 30 år👏🏽👏🏽. Det ska bli riktigt kul eftersom det var längesen jag var med på något. Var gravid med Penny sist jag var med på en julmiddag och efter det så var jag gravid med Juni och då hade jag ingen lust att åka bort. Middagen var då i Järvsö och alla åkte buss. Jag hade kunnat åka bil dit men jag hade ingen lust att köra om det skulle vara så att jag ville åka hem tidigare. Så ja, det ska bli riktigt kul att gå på middag och må bra.

Juni då? Ja hon blir hemma med mormor och “morfar”. Det är första gången någon annan ska lägga henne och ja, jag är nervös. Jag vet att min mamma kommer klara det fint, men ändå. Ni vet.

Efter middagen och förhoppningsvis lite sömn så drar jag och mamma till Sthlm på lördagmorgon. Vi ska se Pernilla Wahlgrens show och jag är riktigt pepp alltså 🙋🏽‍♀️💃🏽.

Men, det är onsdag och jag har inte packat eller funderat ut kläder tills fredag eller till Sthlm. Ja tänker ni, tid finns ju. Jo absolut, men ni som känner mig vet att jag brukar vara ute i god tid. Alltså liiiite för god tid😅. Jag gillar det, att vara planerad.

Men nu ska jag försöka slöa lite medans Junsan sover. Blev inte mycket sömn för henne igår så nu ska jag koppla av med en kaffe och nyhetsmorgon❣️.

Men senare idag, kommer min mamma och min “pappa” för att grilla. En grilllunch står på schemat idag😍 Hur mysigt?

Kram på er☀️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ceciliapralins

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ewa Ekström Wallin

    Åh dina planer låter helt underbara!! 😘 Och jag blir också sugen på att grilla… För nu är det verkligen vår 👌🏼

stats