Änglamamma & mamma

Jag har sagt det förr,men..

Alla bilder är från Pocci pocci ??.

Som jag har nämt tidigare så tycker jag att jag tammetusan känner lite vårkänslor. Även om det är sjukt mycket snö ute?

Men jag har typ ett annat go i kroppen liksom. Knepigt hur det kan vara ibland alltså, från att vara helt sopslut till att känna lite extra glittrande energi. Undra vad det beror på? Ljuset kanske?

Men iallafall.. åter till vad mitt inlägg ska handla om. Nämligen kläder. Ja jag har skrivit det förr också, att jag inte skulle hålla på att tipsa om saker, men jag gör det ändå! För det är ju iallafall min blogg och jag tänker att jag tipsar bara om sådant jag gillar och som passar mig eller oss, samt att det passar in här på bloggen. Jag hoppas ni gillar det?

Till Juni har det inte blivit mycket nytt den senaste tiden, med tanke på att hon inte växer ur allt på typ en vecka(som tidigare) ?.

Skönt för kontot så att säga?. Men nu ska det uppdateras lite och jag gillar ju speciella kläder, något som kanske inte alla har och det som passar Juni. För jag tycker inte hon passar i massa volanger med blommor som många butiker har och det slutar alltid med att jag handlar på ”killsidan”.

Men Poccipocci har kläder som passar oss perfekt❣️ Skönt!

Denna klänning klickade jag hem. Hur fin är den inte? ???

Alltså hur göllig unge har inte Claudia ❣️? . Perfekt modell för kläderna ??✨.

Och skönt brukar ju gå före fint, men som sagt: Poccipocci slänger ihop dessa två och man behöver inte välja fint före skönt❣️??

Bara älskar kläder som har barnen i åtanke och hur dem rör sig.

Ni får jätte gärna trycka på ❤️ här nere om ni gillar såna här inlägg. För det kommer verkligen från mitt hjärta. Annars så skulle jag aldrig tipsa om något, hoppas ni förstår det❣️.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats