ceciliapralins

Änglamamma & mamma

Känna på och känna av

Ja hur gick det nu då men mina små mål denna vecka. 

I matväg så gick det väl sådär. Ätit mycket kött, nästan mer än annars. Typiskt när man väl ska börja “tänka” på det så blir det tvärtom. Men jag har ätit vegitariskt 3 gånger iallafall denna vecka ,så det är ju en bra början. Det finns ju så mycket bra rätter som är helt vegitariska så ska jag sätta mig ner i helgen och se över det lite. För oftast så faller man tillbaka på dåliga och gamla vanor när man är trött och less. 

Jag har ju flängt en del denna vecka så då har jag inte riktigt orkat tänka på mat. Men jag ska försöka ändra på våran livsstil just när det kommer till mat så det inte blir ett krångel när vi väl ska göra nåt. Men allt sker ju inte på en gång. Allt tar sin tid. Det är okej.  Man får slarva lite. Det tycker jag iallafall, än så länge😅. 

Promenaderna har inte varit såååå många har hela tiden tänkt: senare, eller sen. Med en två månaders så finns det inget sen, för då är dagen typ slut 😹. Så det måste jag träna på också, att inte dra ut på det. Har en superbra podd som jag lyssnar på när jag går som gör att jag ser fram emot promenaderna sjukt mycket. Men kanske lite för mycket 😆. För det finns bara ett avsnitt kvar att lyssna på så då vill jag liksom spara på det🙄. Men jag har gått iallafall 2 gånger denna vecka, vissa veckor kanske det blir fler och vissa kanske färre. 

Som sagt, jag ska inte gå all in. Inte sätta press. Detta gör vi om det inte finns så mycket annat på tapeten. Kommer nog bli mer till hösten, då det inte händer så mycket. Då kan jag snöa in på mina små mål igen.  

Men vi kör på, i ett lugnt tempo. Provar oss fram liksom. 

Känna på och känna av

Rom byggdes ju inte på en dag 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ceciliapralins

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats