ceciliapralins

Änglamamma & mamma

Vecka 39

Pyret har inte valt att titta ut tidigare, eller ja det finns ju fortfarande tid för det. Att hen väljer själv att komma ut. 

Har förvärkar som vanligt, inga nyheter där. Sitter på en pilatesboll här hemma och hoppas det kan ge några typ av resultat. Har klassisk mensvärk från morgon till kväll, men det har aldrig stört sömnen så jag sover hyfsat bra än så länge. Tror min kropp är redo för vakna nätter för jag mår inte piss när jag sovit dåligt, sov sämre i mitten av graviditeten. Ni vet den där känslan när man bara önskar att man fick sova vidare och ögonen är fyllda med grus, så har det inte varit alls.  Men det blir väl så igen när Pyret väl är här. 

Var ju förlossningen förra veckan, gjorde lite tillväxkontroller och en koll på tappen, samt Ctg. Pyret kommer inte bli lika stor som sin syster, vilket känns skönt på ett vis, mindre komplikationer får jag hoppas. 

Tappen verkar redo och så även min kropp. Vilket känns positivt. 

Det är full rulle på Pyret varje dag, flera gånger om dagen. Hen reagerar på beröring vilket jag tycker är mysigt❤️. Så när jag smeker magen så reagerar hen med att röra på sig. Så ska det ju vara, men jag lägger märket till så mycket mer denna gång. 

Jag försöker att föreställa mig framtiden mer och mer. Hur det kommer vara efter förlossningen. Men det är så svårt. Mina tidigare erfarenheter är ju inte så förberedande liksom. Jag har ju bara Penny att tänka tillbaka på och hur allt blev då. Det är liksom den enda erfarenheten som finns, det är så svårt att försöka tänka på ett annat sätt. Inte att något ska hända, men själva grejen, att få ett barn. Det vänder ens hela liv upp och ner(säger alla), men med tanke på förra gången så är jag inte där än i tanken… jag försöker verkligen för att inte bli för chockad när det väl är dags. 

Men jag tror nog ändå att det bara är att gilla läget, acceptera att jag inte är där i tanken, det går inte att tvinga fram. 

Nu är det verkligen nedräkning.. fy fan. Försöker hålla mig lugn, än så länge går det bra. 

Det är ju så mycket annat som händer här i världen som gör att man glömmer allt annat❤️❤️. När sånt här händer, då börjar man ifrågasätta allt. Vad är det med världen?

 Det finns så mycket kärlek i världen, jag önskar bara att fler kunde se det❤️. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ceciliapralins

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats