Änglamamma & mamma

den andra kärleken

detta inlägg är i samarbete med  www.reformasthlm.se

Som ni vet sen tidigare så är jag ju kär i stolar. Man kan inte ha för många av dem. Eller jo det kanske man kan ?

Men, tidigare fick ni ju se vart jag hade  Denna fina skapelse och nu tänkte jag visa er vart jag ställde den andra stolen ?

I hallen står den nu. Så nöjd, som jag skrev i ett inlägg tidigare så kändes en pall inte så stabil längre.

Vissa dagar, eller de flesta dagar så kan det faktiskt vara en kamp med att klä på min lilla böna och då visste vi inte vad vi skulle ha för stol där i hallen. Fast vi har många stolar så tyckte jag inte att någon passade riktigt bra. Sen är några av de stolar vi har, lite för breda för att ha i en hall. Så denna stol passade ypperligt där <3.

Hoppas ni får en fortsatt fin och mysig ledighet ❣️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats