ceciliapralins

Änglamamma & mamma

Det finaste och vackraste jag vet

[detta är ett sponsrat inlägg]

Ni vet ju att Juni älskar att sitta med sina böcker, det är de finaste och mysigaste jag vet. Dock så kanske hon inte sitter jättelänge men vissa gånger så kan jag hinna njuta av stunden😅. Att sitta och titta på henne, se henne dona på och titta på bilderna och bläddra. Det är de finaste jag vet❣, förutom att se henne sova då😅🙈.

Det jag tänker på nu, eller har tänkt på länge, är att jag skulle vilja ha något mer Juni kan pyssla med. Som inte är på tok för avancerat, men samtidigt så vill jag ändå att det ska vara något som får henne att tänka lite och utmanas. Så då har jag tänkt på Pussel 🙋🏽‍♀️.

Dom har fina pussel på Hiko.se nu 👏🏽👏🏽.

Så, jag tror absolut att pussel kan vara en mysig lösning för min tanke 😍. Såklart att hon är lite liten än, men hon tycker ju om att dona med saker och ibland kan hon sitta länge😳❤. Man kan ju alltid testa, eller hur? Sen så finns det ett också som gör ljud när man sätter bitarna på rätt plats. Alltså hur kul? 😃👏🏽.

Sen så har jag ju sett att dem har så otroligt mycket mer fint på Hiko.se. Måste gå in och kika igen🙈 det finns ju oroligt många valmöjligheter där när det kommer till barn och lek. Så in och kika😃👍🏽.

Men vad tror ni? För tidigt med Pussel? Vad leker era barn med nu? Vid 11-12 månader 🎈.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ceciliapralins

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats