Änglamamma & mamma

Fika delux och den där mysiga känslan 

Blev en fika på Jambo idag, blev så less när stället var stängt som jag ville kika in på. Då kom Niklas på att vi borde käka lunch, har känner då mig han❤️. 

Sen strax innan vi skulle gå, så kände jag den där känslan. Hur det egentligen skulle varit. Hur mysigt det skulle varit, egentligen. Den där känslan som man ofta saknar, när man önskar att något kunde vara mysigare. Den känslan skulle varit här ,om Penny varit här. Det känns som att allt skulle vara perfekt då. Nu känner man sig bara tom. Allt prat om att denna jul skulle bli så mysig och att det skulle vara barn med och göra julen härlig igen, och ge oss den där känslan som man saknat. 

Jag saknar henne så att det gör ont vissa kvällar. Det känns ända in i skelettet. 

Samtidigt så försöker jag tänka på Pyret som växer i magen. Men ibland så kan jag glömma bort att jag är gravid. Jag är ju inne i en sån period nu. Är man orolig innan så hjälper inte denna period något, man känner ju inget, man mår bra helt enkelt. Vilket man bör vara tacksam för och njuta av denna tid.  Jag borde njuta men jag kan inte göra det, och jag har accepterat det. Jag ska inte stressa mig själv till någonting. Jag intalar mig det.

Allt är okej, jag säger det till mig själv flera gånger om dagen, så fort jag får en känsla jag blir orolig av så säger jag till mig själv att det är okej att känna! Man är  bara mänsklig. 

Kärlek till er❤️ 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats