Änglamamma & mamma

Inte ett perfekt sätt

God eftermiddag fina ni❣️.

Måndag idag och Juni sov oroligt inatt. Inte ett perfekt sätt att börja veckan på och inskolningen.

Första dagen gjord??. Gick superbra att vara där, hon verkar trivas bra❤️. Ville inte åka hem, jag sa hejdå flera gånger men hon verkade inte bry sig. Vi var ju bara där en kort stund tillsammans idag och imorgon blir lite längre.

Denna inskolning var ju mitt i Junis sovning, vilket resulterade i kaos här hemma. Kändes som om jag blev tillbaka kastad ett år?. Men nu har jag fått hämta andan, gjort ett jobbsamtal och ska skriva ihop ett litet samarbete här på bloggen och till instagram.

Juni sover äntligen och jag har fotat lite. Jag tänkte tvätta, sen kände jag nej nej nej. Sånt får vi börja ta till helgerna. All tid hemma ska inte gå åt att plocka undan, städa och tvätta. Det känns inte bra. Funkar säkert för andra men inte för mig. Nu tar jag mig lite egentid och bara försöker att koppla av. Vilket behövs❤️. Så mycket känslor nu som far omkring, packa, inskolning mm.

Ja, det är så skönt att jag har bloggen och er❤️. Skönt att få ut inspiration och lite annat som snurrar runt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats