ceciliapralins

Änglamamma & mamma

Jag är nervös

Jag är så nervös. 

Helt plötsligt så känner jag att det inte alls finns några mer saker att göra innan Pyret kommer. 
Allt är gjort. Serier som vi sett, åkt bil, gått promenader både här hemma och i skogen. Ätit lunch tillsammans, hör inte till vanligheterna på vardagarna annars. Åkt iväg och fikat/lunchat, shoppat olika saker både till Pyret och till huset. Vad mer kan vi göra?!? 

Dagen då det sker närmar sig med stormsteg. Hur fan förbereder man sig för nåt sånt här? 

Det går inte. Jag försöker att göra hela “grejen” lite mindre och inte så jäkla stor. (Jag vet att det är stort att få barn men just nu är det inte läge att fokusera på det). 

Det går inte att ta in allt. Så det är ingen idé att jag ens försöker att föreställa mig. Det skapar bara ångest just nu för mig. 

Näe, nu jäklar ska jag ladda. På nåt vis. Ut på promenad och sen köpa hem en massa gotta. Äta funkar alltid! 👏🏽. Igår njöt vi en del av värmen. Åt frukt(som vanligt) grillade och drack min “sista” alkoholfria öl på ett tag😅. Kommer nog bli flera såna för den var så jäkla god. Sen blev det kaffe, kakor och film plus lite popcorn. Ja mat är min favvo syssla just nu. Undrar hur det kommer sluta? 🙈. 

Tack för allt stöd vi får av er. Sms och telefonsamtal. Ni är bäst ❤️. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ceciliapralins

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats