Änglamamma & mamma

Mys hos barnmorskan

Imorse var det en sån där underbar himmel igen, älskar verkligen att få vakna upp till detta. Jag kan liksom förtrollas av den och titta hur länge som helst✨ 

Idag var på lite mys hos bm, tycker som sagt att det är mysigt att få gå dit och få prata om Pyret❤️

Vi pratade också om en oro jag har, när man är inne i denna spökperiod så uppstår en hel tankar och funderingar kring Pyret och graviditet. Jag försöker hela tiden tänka realistiskt och som jag skrev igår, att inte ignorera känslorna. Ta in dem och låta dem finnas. Nu är det inte alltid oros känslor utan även positiva känslor som finns. Men än så länge och med denna period är det svårt att vara överlycklig. 

Vi har iallafall bokat in en tid för rutin ultraljudet och en tid hos en Aurora . Min Bm tyckte det kunde vara en bra idé om jag hade funderingar på förlossning och rädsla bland annat. Jag håller med henne, det känns skönt att få prata med någon om sin oro som finns, som kan ge en lite mer svar på ens funderingar. 

Är det några av er som har erfarenheter av en Aurora Dela gärna med er❤️ 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Stina

    Jag gick där hela graviditeten:-) Rekommenderas starkt! Dom sitter inte bara och säger att allt som händer under en förlossning är ”såååå normalt” utan tar en på allvar och svarar ärligt och konkret på frågor 🙂 Upplevde inte att dom var för eller emot en viss typ av förlossningssätt heller och det va uppskattat.

stats