Änglamamma & mamma

Något kändes fel

Denna lördag började konstigt. För Juni var väldigt lugn och väldigt mysig på morgonen?.

Oftast så brukar hon säga: -vakna mamma vakna! Välling! Titta Emil och sen är det full rulle. Men inte denna morgon, något stämde inte. Vi kollade tempen, Juni åt väldigt lite frukost men vi fortsatte som vanligt.

Vi hade som tur var inga planer för idag, alls! Men vi tänkte om Juni blev lite piggare, så skulle vi åka in till stan och kolla på fiskar på djuraffären. Men jag höll det öppet, för något kändes fel.

Vi gick ut för att leka vid 9 tiden, Juni ville så gärna gräva och skotta som hon själv säger. Sagt och gjort, på med kläder och ut?. Vi var ute en timme ungefär och sen åkte vi för att handla. Hon var rätt lugn inne på affären och återigen kände jag att någon var fel men jag kunde inte lista ut vad.

När vi kom hem så plockade vi ur bilen och Juni och N kom in nån minut efter mig. Då började Juni på att gny och harkla sig. Jag var så säker på att hon stoppat något i munnen och satt det i halsen, men nej nej. Upp kom en lite spya?. På mattan och på kläderna.

Usch, sen har dagen rullat på. Bytt kläder, kört minst 5 tvättmaskiner och saft i mugg. Inget av de hon druckit har hon fått behålla❤️.

Hon somnade tidigt för kvällen för en stund sen men vi la babyvakten i hennes säng och jag är i rummet bredvid för att vara extra lyhörda på henne. Hon vaknade för en stund sen och spydde igen. Just nu sover hon i våran säng och jag ligger bredvid. Måtte det vara över nu❣️

Jag vill ha tillbaka min lilla energiknippe❤️

Förra helgen fick Juni äta sin första prinsesstårta? Hon älskade det såklart!

Så, hur har er helg varit än så länge?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats