Änglamamma & mamma

Jag grät hela vägen hem

Igår var det min allra sista arbetsdag på Ede skola. Det blev en otroligt fin dag och eftermiddag. Mitt humör var på topp och jag bjöd mitt bästa arbetslag på massor av fika❤️.

Jag fick en otroligt vacker blombukett av chefen och av mina kollegor så fick jag lite presenter förra veckan❣️.

När jag åkte hem igår så förstod jag, vad alla betytt för mig. Jag grät hela vägen hem och började om att gråta när jag pratade med N under middagen.

Lite senare på kvällen så kom jag på att det finns några bra saker med att byta jobb och det är att jag får mer tid för Juni, vilket är precis därför jag byter jobb. Sen att jag kommer kunna gå på mina favorit träningspass?. Det kommer inte bli lika tight med tid framöver och planeringen för veckorna blir heller inte lika komplicerade.

Men, jag kommer ändå sakna mina kära kollegor. Vad dem har ställt upp för mig❤️.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats