ceciliapralins

Änglamamma & mamma

Svarar på frågor

God morgon bloggen.

En trött mamma som säger hej idag👋🏽 nån mer där ute som är en tröttmössa?

Imorse var det min tur att lämna på förskolan, oj mitt hjärta, det går i bitar💔. Men jag stod kvar i hallen en stund för att höra, och efter en kort stund så hade gråten lagt sig❤️. Det här med att lämna alltså, varför måste man göra det egentligen? Inget som känns rätt i att lämna sitt älskade barn. Men när vi kommer dit så blir hon så otroligt glad, vilket betyder mycket för en mamma med gråten i halsen.

Men, nu tänkte jag gå in på något annat. Jag har fått många frågor angående våran flytt och vart vi ska flytta mm. Så jag tänkte svara på dem här, igen😃.

Vi har ju sålt huset och kommer flytta till ett annat hus som vi får hyra. Medans vi hyr detta hus så kommer bygga ett helt nytt. Från grunden. Så, vårat första flyttlass körde vi i helgen och så kommer vi åka några gånger till innan vi på riktigt flyttar in i det. I början på november ska vi nog bo där på riktigt. Sen till våren så börjar bygget😍.

Här är några bilder från huset, det är såååå fint❤️. Men på tok för stort för mig, så det blir bra att få hyra det ett tag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ceciliapralins

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats