Änglamamma & mamma

3 tips från mig till dig 

Jag vill verkligen tipsa om dessa bloggare. Dessa personer är starka människor och människor som inspirerar mig varje dag. Att lyckas med det som bloggare tycker jag är värt mycket. Varje dag. Hejja er. 

En av dessa bloggare tipsade jag er om igår i detta inlägg Här

✨Det är Ditte. Hon är en mamma på 26 år och är modell, konstnär och äger Ditteart.se. Hon är gift med sin underbara David och tillsammans så har dem tre barn, då hon precis som mig har en ängel i himlen. Nu är hon gravid igen och jag bara älskar hennes styrka som hon förmedlar och deras kärlek som finns i familjen. Vill ni läsa något inspirerande och som kommer från hjärtat så är hon ett person att följa. 


✨ Mitt andra tips är Claudia. Skådespelare och nybliven tvåbarnsmamma. Även denna pingla är en stark person och skriver precis som det är. Hon frågar sina läsare om deras erfarenheter kring olika saker och är hon är inte rädd för att prata om viktiga saker. Saker som jag tycker många bloggare kan utelämna, som vissa problem med kropp och knopp eller hur det egentligen ser ut hemma när man har två barn och hur man egentligen mår. Hon är helt enkelt ärlig och är inte rädd för att säga som det är. 

✨Mitt sista tips är Elaine Eksvärd. Stark person som tar upp allvarliga ämnen. Hon är inte rädd för att starta diskussioner och hon visar heller inte upp någon typ av fasad. Hon har två barn och är gift med Gustav. Hon är även författare, föreläsare och VD. Hon har skrivit böckerna Vardagsmakt, Härskarteknik och Snacka snyggt. Hon skriver det hon tänker på och det hon tycker är viktigt. Hon är inte rädd för vad folk tycker utan skriver utan censur. 


❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats