Änglamamma & mamma

Vila,vila och vila och julklappstips som gör något bra

Det är de enda jag gör känns det som. 

Idag är jag bara lite snuvig och hostig. Annars känner jag mig hyfsat fräsch och pigg. Men ändå otroligt skönt att jag beslutade att vara hemma idag med och jobba torsdag och fredag. 

Jag vill även höja en hand för julen. Alla dessa klappar? Man byter ju bara pengar egentligen. Jag skulle önska att flera människor kunde köpa ingenting. Det är något som finns på Rädda barnens hemsida. Det finns även olika typer av julklappar på Unicef.  

Många människor säger att det inte vet vad de ska göra. Jag är en av dem. Just nu är jag otroligt känslig för nyheterna som visas på tv. Mitt psyke orkar inte. Men jag vet ändå vad som pågår. Jag är medveten om vad som händer i världen. Jag tycker att fler människor borde köpa dessa julklappar och frångå den norm vi har i Sverige. Världen blir inte bättre för att vi byter julklappar, den blir bättre om vi tar hand om varandra och hjälps åt. Det är inte mycket begärt✨

Jag tror att många har råd med detta. Man behöver inte göra allt själv, men man kan göra lite. Det spelar ingen roll hur mycket man ger, bara man gör något. 

Gör något bra för världen. Shoppa mindre i jul och köp dina presenter på Unicef och Rädda barnen. Va med nära och kära. Ta hand om varandra. Visa dina känslor. Gråt av glädje, gråt av saknad. Det är okej❤️ 


Pepparkakshus från förra året. 

Ha en fin onsdag! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats